Αρχική Σελίδα

NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD

Εταιρικό Προφίλ

Κίνα NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

 

Καθιερωμένο το 2007, Nide είναι μια επιχείρηση που αφιερώνεται στον τομέα της κατασκευής ηλεκτρικών κινητήρων, παρέχοντας τη μιας στάσης υπηρεσία για τους πελάτες του.

 

Εστίαση στην παροχή της μιας στάσης λύσης στην κατασκευή μηχανών.

 manfacturing προμηθευτές και κατασκευαστές γραμμών συνελεύσεων παραγωγής μηχανών

 

Τρία επιχειρησιακά τμήματα:

 

1. Μηχανές κατασκευής μηχανών.

2. Τμήματα μηχανών.

3. Τεχνική διαβούλευση και με το κλειδί στο χέρι υπηρεσία.

 

Η κύρια επιχείρηση είναι να παρασχεθούν τα διαφορετικά είδη μηχανημάτων κατασκευής μηχανών, συμπεριλαμβανομένης της στάσης κατά μήκος της μηχανής, πλήρως-αυτόματης πλήρους γραμμής για armature και στατών την παραγωγή, και της γραμμής συνελεύσεων μηχανών. Το δεύτερο τμήμα πρόκειται να παράσχει τη μεγάλη έκταση των τμημάτων μηχανών όπως ο μεταγωγός, ο ένσφαιρος τριβέας, η βούρτσα άνθρακα, το έγγραφο μόνωσης, ο άξονας, ο μαγνήτης, ο ανεμιστήρας, η κάλυψη μηχανών, κ.λπ. Το τρίτο τμήμα πρόκειται να παράσχει τη τεχνική υποστήριξη και τη διαβούλευση, την υποστήριξη προγράμματος και τη με το κλειδί στο χέρι υπηρεσία για κάποια κατασκευή μηχανών.

 

Το Nide αποτελείται πέντε συμβεβλημένες επιχειρήσεις

Κίνα NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 2

1. Co. μηχανικού εξοπλισμού Nide Ningbo, ΕΠΕ -- Έδρα

2. Co. τεχνολογίας αυτοματοποίησης Nide Jiangsu, ΕΠΕ – γραμμή κατασκευής στατών μηχανών επαγωγής

3. Ευφυής Co. αυτοματοποίησης Nide Zhejiang, ΕΠΕ -- Γραμμή στατών, γραμμή στροφέων, και γραμμή συνελεύσεων μηχανών

4. Διεθνής Co. Haishu Nide Ningbo, ΕΠΕ – τμήματα μηχανών, τεχνικές υποστηρίξεις κατασκευής μηχανών & με το κλειδί στο χέρι υπηρεσία.

5. S.R.L. Ιταλία της Ευρώπης Nide (στη διαδικασία)--Ε&Α και μάρκετινγκ στην Ευρώπη

 

Περίπου εμείς:

Δύναμη NIDE

Υπάλληλος: 260

Ε&Α: 72

Ευρωπαϊκό κέντρο Ε&Α: Τουρίνο, Ιταλία

Κύκλος εργασιών το 2019 (σύνολο): 26 εκατομμύρια, 34 εκατομμύρια που υπολογίζονται το 2020

Πιστοποιητικά: ISO 9001: 2015, έγκριση CE

Διπλώματα ευρεσιτεχνίας: 21 εφευρίσκουν το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, 23 στη διαδικασία έγκρισης

 

Κίνα NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 3

Σφαιρικός κλάδος NIDE: Ινδία, Βιετνάμ, Ταϊλάνδη, Νότια Κορέα, Τουρκία, ΗΠΑ, Ιταλία, Μεξικό, Ελβετία, Αργεντινή, Βραζιλία.

Δίκτυο υπηρεσιών NIDE: Ινδία, Βραζιλία, Ευρώπη, Μεξικό.

Με την καλή υπηρεσία, τη μοναδική φιλοσοφία, την επαγγελματική ομάδα και την αξιόπιστη ποιότητα, κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των παγκόσμιων πελατών βαθμιαία. Άμεσα και έμμεσα παρέχουμε τα προϊόντα μας σε περισσότερες από 50 χώρες όπως η Γερμανία, U.K, η Ισπανία, η Ιταλία, η Τουρκία, η Βραζιλία, η Αργεντινή, το Μεξικό, η Ινδία, το Βιετνάμ, κ.λπ. Μεταξύ των πελατών, πολλοί από τους είναι οι επιχειρήσεις κόσμος-φήμης.

Στη διεθνή αγορά, Nide είναι ο κύριος προμηθευτής μηχανών μηχανών κατασκευαστικός από την Κίνα.

 

 

Θέση εφαρμογής

Κίνα NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 4

Οι επιθυμίες Nide είναι να παρασχεθούν οι παγκόσμιοι πελάτες τη μιας στάσης υπηρεσία για την κατασκευή μηχανών. Κάνετε τη μηχανή, στροφή σε Nide, όλα θα είναι εύκολα!
 Nide--Ακριβώς για εύκολο, ο στόχος μας είναι όχι μόνο να καταστήσουμε την κατασκευή μηχανών ευκολότερη, αλλά και χτυπά για να καταστήσει τη ζωή ευκολότερη.

 

 

 

Πέντε συμβεβλημένες επιχειρήσεις

Co. μηχανικού εξοπλισμού 1.Ningbo Nide, ΕΠΕ το www.nide-group.com

Κίνα NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 5

Τοποθετημένο στην περιοχή υψηλής τεχνολογίας στην πόλη Ningbo, τη βιομηχανική πλήμνη της Κίνας, και την αξιοποίηση της ισχυρής τεχνικής και εμπορικής ομάδας, Co. μηχανικού εξοπλισμού Ningbo Nide, το ΕΠΕ στρέφεται στην Ε&Α, marketing&sales, τον ποιοτικό έλεγχο και μετά από την υπηρεσία των μηχανών που παράγονται από τα συμβεβλημένα εργοστάσιά της (Co. τεχνολογίας αυτοματοποίησης Jiangsu Nide, ΕΠΕ και μηχανική Co. Jiangsu Xiandian, ΕΠΕ.

 

Εκτός από τις μηχανές που χτίζουν στο εσωτερικό, που ελέγχονται με το σύστημά του ποιότητας και υπηρεσιών, Nide μηχανικό επίσης παρέχει μερικές βοηθητικές μηχανές που μεταφέρονται από μερικούς άλλους επαγγελματικούς κατασκευαστές για τους πελάτες του. Ο στόχος είναι να μειωθεί η πρόσθετη εργασία πελατών και απαλλαγμένος από τις ανησυχίες του ποιοτικού ζητήματος.

 

Το Nide έχει τα γραφεία στην Ινδία, Βραζιλία, Κορέα, Τουρκία, και η Αργεντινή, οι καλές πωλήσεις και η καθαρή εργασία υπηρεσιών επιτρέπουν σε μας για να έχουν πρόσβαση και να προσφέρουν στην υπηρεσία στους πελάτες πέρα από τον κόσμο εύκολα και αμέσως. Η αξιοπιστία, η ευθύνη και η γρήγορη βοήθεια Nide αντίδρασης για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των παγκόσμιων πελατών seccesively, μέχρι στιγμής Nide έχουν παράσχει τα προϊόντα στους πελάτες της περισσότερες από 40 χώρες όπως η Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Τουρκία, Ινδία, Βραζιλία, Βιετνάμ, Μεξικό, Agentina, ΗΠΑ, ect, πολλοί πελάτες είναι ο κύριος στον τομέα του.

 

Οι επιθυμίες μας είναι να παράσχουμε στους πελάτες μας το βελτιστοποιημένο πλήρες πακέτο της λύσης στην κατασκευή μηχανών.

 

 

Co. τεχνολογίας αυτοματοποίησης 2.Jiangsu Nide, ΕΠΕ

Κίνα NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 6

Τοποθετημένος σε Suzhou, που καλύπτει τον τομέα εργαστηρίων 9.000 τετραγωνικών μέτρων, με 102 τον υπάλληλο, Co. αυτοματοποίηση-τεχνολογίας Jiansu Nide, ΕΠΕ κυρίως στάση κατασκευής σύμφωνα με τη μηχανή και πλήρως αυτόματη γραμμή για το στάτη μηχανών επαγωγής, την άνεμος μηχανή μηχανών BLDC, τις εξωτερικές μηχανές παραγωγής στροφέων, τη γραμμή συνελεύσεων στροφέων, τη γραμμή συνελεύσεων μηχανών και άλλη προσαρμοσμένη μηχανή ή γραμμή παραγωγής.

 

Τα προϊόντα υποβάλλονται αίτηση κυρίως για την ενιαία και τριφασική μηχανή επαγωγής, τη μηχανή υδραντλιών, τη μηχανή πλυντηρίων, τη μηχανή όρου αέρα, τη μηχανή ανεμιστήρων, τη μηχανή συμπιέσεων, την ηλεκτρική μηχανή ποδηλάτων, τη μηχανή BLDC, τη σερβο μηχανή, την ηλεκτρική αυτοκίνητη μηχανή, κ.λπ. που μερικά από τα προϊόντα μας είναι CE εγκεκριμένο.

 

Αυστηρά εφαρμόζοντας το ISO 9001system, που εξοπλίζεται με τη υψηλή ακρίβεια που επεξεργάζεται τη δυνατότητα στη μηχανή, εξασφαλίζουμε τα προϊόντα μας για να συναντήσουμε ποιοι πελάτες εξαναγκάζουν τις ανάγκες.

 

ευφυής Co. αυτοματοποίησης 3.Zhejiang Nide, ΕΠΕ--το www.nide-ai.com

Κίνα NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 7

Ευφυής Co. αυτοματοποίησης Nide Zhejiang, ΕΠΕ, το οποίο είναι εν πλήρη κυριότητα από Ningbo Nide

Co. μηχανικού εξοπλισμού, ΕΠΕ, που κάθεται στη βιομηχανική πόλη Ningbo, κυρίως εστίαση πλημνών

ο αργότερα και τεχνολογία συνελεύσεων για όλα τα είδη μηχανής BLDC, συμπεριλαμβανομένης της πέτρας εμπρός

μηχανή και πλήρως αυτόματη πλήρης γραμμή. Εν τω μεταξύ, προσαρμόζουμε επίσης μερικών μεταβλητών

μηχανές για να ικανοποιήσει τις ανάγκες πελατών στον τομέα κατασκευής μηχανών.

 

Το ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου, συν την ισχυρή τεχνική ομάδα επιτρέπει σε μας για να προσφέρει τον αξιόπιστο

μηχανές στους πελάτες μας.

 

Η φιλοσοφία «της υπηρεσίας, επάγγελμα, γρήγορος, ειλικρινές» μας βοηθά για να κερδίσει την εύνοια πελατών.

Nide--Ακριβώς για εύκολο, είναι δοκιμή για όχι μόνο να καταστήσει την κατασκευή μηχανών ευκολότερη, πελάτης ευκολότερος,

αλλά και απεργία για τη μελλοντική ζωή ευκολότερη!

 

μηχανική Co. 4.Jiangsu Xiandian, ΕΠΕ

Κίνα NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 8

 

Τοποθετημένο στο φυσική σημείο Hengshan Qiao, Changzhou, την επαρχία Jiangsu, και την κάλυψη ενός τομέα 15000 τετραγωνικών μέτρων, μηχανική Co. Jiangsu Xiandian, το ΕΠΕ είναι εξειδικευμένο armature μικροϋπολογιστής-μηχανών (μηχανή σειράς, ΣΥΝΕΧΉΣ μηχανή) στην κατασκευή μηχανών παραγωγής. Παράγουμε τη μεγάλη έκταση armature της στάσης παραγωγής σύμφωνα με τις μηχανές και την πλήρως αυτόματη armature γραμμή συνελεύσεων, όπως η πιέζοντας μηχανή άξονων, το έγγραφο μόνωσης παρεμβάλλοντας τη μηχανή, armature η μηχανή τυλίγματος, η σφήνα παρεμβάλλοντας τη μηχανή, η λιώνοντας μηχανή μεταγωγών, η μηχανή στροφής μεταγωγών, armature η ισορροπώντας μηχανή, armature η εξεταστική επιτροπή, η άνεμος μηχανή στατών, κ.λπ.

 

Τα προϊόντα ισχύουν κυρίως για τις οικιακές συσκευές, το αυτοκίνητο, το εργαλείο δύναμης, κ.λπ. Στο armature τομέα μηχανών κατασκευής, η επιχείρησή μας είναι ένας από τους κύριους κατασκευαστές στην Κίνα, και διαδοχικά απονεμημένη «επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας» από την κυβέρνηση.

 

Κινούμαστε προς τα εμπρός…

 

διεθνής Co. 5.Ningbo Haishu Nide, ΕΠΕ--το www.nide-international.com

Κίνα NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 9

 

Κάθισμα στην όμορφη πόλη ακροθαλασσιών--Ningbo, που αξιοποιεί της προηγμένης πλήμνης βιομηχανιών, της τέλειας αλυσίδας εφοδιασμού και της κατάλληλης μεταφοράς, και που ενσωματώνει την επαγγελματική ομάδα με την πλούσια εμπειρία κατασκευής μηχανών, διεθνής Co. Ningbo Haishu Nide, ΕΠΕ εστίαση στην παροχή του διαφορετικού είδους τμημάτων μηχανών στους πελάτες μας.

 

Τα προϊόντα περιλαμβάνουν το μεταγωγό, τον ένσφαιρο τριβέα, τον άξονα, τη βούρτσα άνθρακα, το έγγραφο μόνωσης, το θερμικό προστάτη, το μαγνήτη, τον ανεμιστήρα, την κάλυψη μηχανών και την ελασματοποίηση. Εκτός από αυτά τα προϊόντα, παρέχουμε επίσης την υπηρεσία για τη μηχανή που κατασκευάζει τον τεχνικό σύμβουλο, την υποστήριξη προγράμματος και το με το κλειδί στο χέρι πρόγραμμα.

 

Με την εμπειρία δεκαετιών στον τομέα κατασκευής μηχανών, καταλαβαίνουμε βαθειά τι ο πελάτης απαιτεί ακριβώς, τμήματα τα σημαντικά μηχανών που κατασκευάζουν την καθαρή εργασία και το ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου επιτρέπουν σε μας για να παρέχουν στον πελάτη μας τα προϊόντα καλής ποιότητας σε λογική τιμή, ο στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες για να μειώσει την ενοχλητική ένταση πρόσβασης αποκτώντας τα προϊόντα καλής ποιότητας.

 

 

Μας ελάτε σε επαφή με
Co. μηχανικού εξοπλισμού Nide Ningbo, ΕΠΕ.
Διεύθυνση: 14-5, κέντρο ανατολικού Kemao, δρόμος No.100 Xiangyun, περιοχή υψηλής τεχνολογίας, Ningbo 315040, Κίνα.
Πρόσωπο επαφών: Annie
Τηλ.: 0086-574-87295639
Όχλος: 0086-13738869026
Fax: 0086-574-87295637
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το emarketing@nide-group.com το marketing@nide-group.com

 

η επιχείρησή μας
  • Ιστορία
  • Υπηρεσία
  • Η ομάδα μας

 

Κίνα NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0
Το Nide έχει τις μηχανές και τα τμήματα εξαγωγής σε περισσότερες από 50 χώρες για περίπου 25 έτη. Έχουμε αποκτήσει πολλή εμπειρία κατά τη διάρκεια αυτών των ετών. Κατά συνέπεια, μπορούμε να παρέχουμε τους πελάτες μας τα καλύτερα και προϊόντα οικονομίας διαθέσιμα.
 
Τον Οκτώβριο του 2007 διεθνής Co. Ningbo Haishu Nide, ΕΠΕ οργάνωση

Κάθισμα στην όμορφη πόλη ακροθαλασσιών--Ningbo, που αξιοποιεί της προηγμένης πλήμνης βιομηχανιών, της τέλειας αλυσίδας εφοδιασμού και της κατάλληλης μεταφοράς, και που ενσωματώνει την επαγγελματική ομάδα με την πλούσια εμπειρία κατασκευής μηχανών, διεθνής Co. Ningbo Haishu Nide, ΕΠΕ εστίαση στην παροχή του διαφορετικού είδους τμημάτων μηχανών στους πελάτες μας

 

Τα προϊόντα περιλαμβάνουν το μεταγωγό, τον ένσφαιρο τριβέα, τον άξονα, τη βούρτσα άνθρακα, το έγγραφο μόνωσης, το θερμικό προστάτη, το μαγνήτη, τον ανεμιστήρα, την κάλυψη μηχανών και την ελασματοποίηση. Εκτός από αυτά τα προϊόντα, παρέχουμε επίσης την υπηρεσία για τη μηχανή που κατασκευάζει τον τεχνικό σύμβουλο, την υποστήριξη προγράμματος και το με το κλειδί στο χέρι πρόγραμμα.

 

Με την εμπειρία δεκαετιών στον τομέα κατασκευής μηχανών, καταλαβαίνουμε βαθειά τι ο πελάτης απαιτεί ακριβώς, τμήματα τα σημαντικά μηχανών που κατασκευάζουν την καθαρή εργασία και το ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου επιτρέπουν σε μας για να παρέχουν στον πελάτη μας τα προϊόντα καλής ποιότητας σε λογική τιμή, ο στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες για να μειώσει την ενοχλητική ένταση πρόσβασης αποκτώντας τα προϊόντα καλής ποιότητας.

 

Οι επιθυμίες Nide είναι να παρασχεθούν οι παγκόσμιοι πελάτες τη μιας στάσης υπηρεσία για την κατασκευή μηχανών. Κάνετε τη μηχανή, στροφή σε Nide, όλα θα είναι εύκολα!

Το Μάιο του 2010 Co. μηχανικού εξοπλισμού Ningbo Nide, ΕΠΕ οργάνωση

Τοποθετημένο στην περιοχή υψηλής τεχνολογίας στην πόλη Ningbo, τη βιομηχανική πλήμνη της Κίνας, και την αξιοποίηση της ισχυρής τεχνικής και εμπορικής ομάδας, Co. μηχανικού εξοπλισμού Ningbo Nide, το ΕΠΕ στρέφεται στην Ε&Α, marketing&sales, τον ποιοτικό έλεγχο και μετά από την υπηρεσία των μηχανών που παράγονται από τα συμβεβλημένα εργοστάσιά της (Co. τεχνολογίας αυτοματοποίησης Jiangsu Nide, ΕΠΕ και μηχανική Co. Jiangsu Xiandian, ΕΠΕ.

 

Εκτός από τις μηχανές που χτίζουν στο εσωτερικό, που ελέγχονται με το σύστημά του ποιότητας και υπηρεσιών, Nide μηχανικό επίσης παρέχει μερικές βοηθητικές μηχανές που μεταφέρονται από μερικούς άλλους επαγγελματικούς κατασκευαστές για τους πελάτες του. Ο στόχος είναι να μειωθεί η πρόσθετη εργασία πελατών και απαλλαγμένος από τις ανησυχίες του ποιοτικού ζητήματος.


Το Nide έχει τα γραφεία στην Ινδία, Βραζιλία, Κορέα, Τουρκία, και η Αργεντινή, οι καλές πωλήσεις και η καθαρή εργασία υπηρεσιών επιτρέπουν σε μας για να έχουν πρόσβαση και να προσφέρουν στην υπηρεσία στους πελάτες πέρα από τον κόσμο εύκολα και αμέσως. Η αξιοπιστία, η ευθύνη και η γρήγορη βοήθεια Nide αντίδρασης για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των παγκόσμιων πελατών seccesively, μέχρι στιγμής Nide έχουν παράσχει τα προϊόντα στους πελάτες της περισσότερες από 50 χώρες όπως η Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Τουρκία, Ινδία, Βραζιλία, Βιετνάμ, Μεξικό, Agentina, ΗΠΑ, ect, πολλοί πελάτες είναι ο κύριος στον τομέα του.

 

Οι επιθυμίες μας είναι να παράσχουμε στους πελάτες μας το βελτιστοποιημένο πλήρες πακέτο της λύσης στην κατασκευή μηχανών.

Το Νοέμβριο του 2013 Co. τεχνολογίας αυτοματοποίησης Jiangsu Nide, ΕΠΕ οργάνωση 
 
Τοποθετημένος σε Suzhou, που καλύπτει τον τομέα εργαστηρίων 9.000 τετραγωνικών μέτρων, με 102 τον υπάλληλο, Co. αυτοματοποίηση-τεχνολογίας Jiansu Nide, ΕΠΕ κυρίως στάση κατασκευής σύμφωνα με τη μηχανή και πλήρως αυτόματη γραμμή για το στάτη μηχανών επαγωγής, τη μηχανή τυλίγματος σπειρών μηχανών BLDC, τις εξωτερικές μηχανές παραγωγής στροφέων, τη γραμμή συνελεύσεων στροφέων, τη γραμμή συνελεύσεων μηχανών και άλλη προσαρμοσμένη μηχανή ή γραμμή παραγωγής.
 

Τα προϊόντα υποβάλλονται αίτηση κυρίως για την ενιαία και τριφασική μηχανή επαγωγής, τη μηχανή υδραντλιών, τη μηχανή πλυντηρίων, τη μηχανή όρου αέρα, τη μηχανή ανεμιστήρων, τη μηχανή συμπιέσεων, την ηλεκτρική μηχανή ποδηλάτων, τη μηχανή BLDC, τη σερβο μηχανή, την ηλεκτρική αυτοκίνητη μηχανή, κ.λπ. που μερικά από τα προϊόντα μας είναι CE εγκεκριμένο.

 

Αυστηρά εφαρμόζοντας το ISO 9001system, που εξοπλίζεται με τη υψηλή ακρίβεια που επεξεργάζεται τη δυνατότητα στη μηχανή, εξασφαλίζουμε τα προϊόντα μας για να συναντήσουμε ποιοι πελάτες εξαναγκάζουν τις ανάγκες.

Τον Απρίλιο του 2018 ευφυής Co. αυτοματοποίησης Zhejiang Nide, ΕΠΕ οργάνωση


Η ευφυής Co. αυτοματοποίησης Nide Zhejiang, ΕΠΕ, που είναι εν πλήρη κυριότητα από Ningbo Nide τη Co. μηχανικού εξοπλισμού, ΕΠΕ, που κάθεται στη βιομηχανική πόλη Ningbo πλημνών, εστιάζει κυρίως στην πιό πρόσφατη τεχνολογία τυλίγματος και συνελεύσεων για όλα τα είδη μηχανής BLDC, συμπεριλαμβανομένης της πέτρας σύμφωνα με τη μηχανή και την πλήρως αυτόματη πλήρη γραμμή. Εν τω μεταξύ, προσαρμόζουμε επίσης μερικές μεταβλητές μηχανές για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες πελατών στον τομέα κατασκευής μηχανών.

 

Το ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου, συν την ισχυρή τεχνική ομάδα επιτρέπει σε μας για να προσφέρει τις αξιόπιστες μηχανές στους πελάτες μας. Η φιλοσοφία «της υπηρεσίας, επάγγελμα, γρήγορος, ειλικρινές» μας βοηθά για να κερδίσει την εύνοια πελατών.

 

Nide--Ακριβώς για εύκολο, είναι δοκιμή για όχι μόνο να καταστήσει την κατασκευή μηχανών ευκολότερη, τον πελάτη ευκολότερο, αλλά και την απεργία για τη μελλοντική ζωή ευκολότερη!

 
 
 

 

NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD
NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD
NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD
NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD
NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD
NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD
NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD
NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD
1 2 3 4 5 6 7 8
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : Nide

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~500

Ετήσιες πωλήσεις : 10000000-5000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD Πιστοποιήσεις Κίνα NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD Πιστοποιήσεις Κίνα NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD Πιστοποιήσεις Κίνα NINGBO NIDE MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD Πιστοποιήσεις
Άνεμος μηχανή βελόνων

Μηχανή τυλίγματος σπειρών ηλεκτρικών μηχανών, άνεμος μηχανήματα σπειρών για το στάτη BLDC

Εσωτερική υψηλή αυτοματοποίηση μηχανών τυλίγματος ηλεκτρικών κινητήρων κουρδιστηριών για την αβούρτσιστη μηχανή

Αυτόματος άνεμος εξοπλισμός ηλεκτρικών κινητήρων 2 σταθμών για τον πολυ στάτη μηχανών Πολωνού BLDC

Armature BLDC μηχανή τυλίγματος σπειρών βελόνων για την αβούρτσιστη μηχανή 120 αποδοτικότητα περιστροφής/λεπτό

Άνεμος μηχανή στατών

Οικονομικοί PLC μηχανών ανώτατων ανεμιστήρων αυτόματοι άνεμος και έλεγχος οθόνης αφής

Αποδοτικότερος Balancer του Full Auto ηλεκτρικός άνεμος εξοπλισμός καλωδίων σπειρών στατών

Χαμηλού θορύβου δύο λειτουργώντας σταθμοί μηχανών τυλίγματος σπειρών στατών NIDE αυτόματα

8 αποδοτικότητα ύψους μηχανών τυλίγματος στατών σταθμών εργασίας για τη μηχανή όρου αέρα

Αυτόματη μηχανή τυλίγματος σπειρών

Αποδοτικές αυτόματες μηχανή τυλίγματος σπειρών/σπείρα καλωδίων που παρεμβάλλει τη μηχανή τέσσερα λειτουργώντας σταθμός

Αυτοκινητικός ενιαίος λειτουργώντας σταθμός μηχανών τυλίγματος σπειρών στατών εναλλακτών μηχανών

Ηλεκτρική άνεμος μηχανή μηχανών ροδών ποδηλάτων, αυτόματη υψηλή αποδοτικότητα μηχανών κουλουριάσματος

Αυτόματη μεγάλη μηχανή τυλίγματος σπειρών μηχανών αντλιών

Αίτηση κράτησης
Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Armature μηχανή τυλίγματος προμηθευτής. © 2014 - 2021 armaturewindingmachine.com. All Rights Reserved.